43-годишен подлуди полицията със сигнали за поставели бомби.  През няколко

...
43-годишен подлуди полицията със сигнали за поставели бомби.  През няколко
Коментари Харесай

43- годишен подлуди полицията в Момчилград със сигнали за бо...

43-годишен подлуди полицията със сигнали за поставели бомби.  През няколко минути той звънял на незабавния тел. 112 и съобщавал, че има сложени взривни устройства в полицейското ръководство в родопското градче. 

Мъжът е арестуван, конфискуван е телефонът, от който са подадени сигналите. При направена информация станало ясно, че това не е първото действие на арестувания от подобен темперамент. За предходен погрешен сигнал му е бил формиран акт по Закона за националната система за незабавни повиквания с обединен европейски номер 112. Преди няколко дни от София мъжът алармирал за взривно устройство в частен дом в Момчилград. По последния случай е формирано досъдебно произвеждане по чл.326, ал.1 от Наказателния кодекс, оповестиха от дирекцията в Кърджали.

Там явно обичат да  злоупотребяват с телефона за незабавни случаи. Задържан е и  44-годишен, който подал сигнал, че е  задържан и удрян от служители на реда. Бил е във очевидно несъответстващо положение, а инспекцията посочила, че е разгласен за общодържавно търсене. То очевидно е завършило. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР